Reconstructie Centrum Stolwijk

In opdracht van Gemeente Krimpenerwaard voert Aannemingsbedrijf Gebr. Schep BV de reconstructie van het centrum van Stolwijk uit. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van de bestaande bestrating en het aanbrengen van nieuwe bestrating. Ook het verplaatsen en vernieuwen van straatkolken, het controleren van rioolhuisaansluitingen en het aanbrengen van nieuwe openbare verlichtingskabels behoort tot onze opdracht. Hierbij worden tevens verbeteringen aangebracht in de openbare ruimte en zal de bestrating, waar nodig, opgehoogd worden. Aansluitend worden er waar nodig nieuwe lichtmasten verplaatst en wordt er glasvezel aangelegd.

Opdrachtgever: Gemeente Krimpenerwaard
Uitvoering: Augustus 2017 – najaar 2018
Locatie: Stolwijk, Zuid-Holland

De uitdaging in dit project ligt bij een vlotte uitvoering van de werkzaamheden. Aanwonenden en bedrijven dienen tevens ten alle tijden goed bereikbaar te blijven en vanzelfsprekend proberen wij de overlast voor hen minimaal te houden. Doordat het dorp Stolwijk afhankelijk is van één aansluiting op de N207, zijn ook goede omleidingen van belang.

In augustus 2017 is Aannemingsbedrijf Gebr. Schep BV gestart met de eerste fase, de Bovenkerkseweg. In februari 2018 zijn we gestart met de volgende fase van het project, het Dorpsplein. Ook de Populierenlaan en de Goudseweg zijn onderdeel van het project, de werkzaamheden in deze straten zal op een later moment aangepakt worden. De meest actuele informatie over de voorgang van dit project vindt u op de website van de Gemeente Krimpenerwaard.